Acuvue Oasys with HidraClear Plus so 14-dnevne kontaktne leče. Izdelane so iz za oči zdravega silikon hidrogelnega materiala. Skozi kontakno lečo preide kar 98 % kisika, skoraj kot da leč ne bi imeli v očesu. Če delate v zaprtih, klimatiziranih prostorih, so kontaktne leče AcuvueOasys with HidraClear Plus prava izbira za vas. Zaradi uporabe tehnologije HydraClear Plus ostanejo kontaktne leče dalj časa vlažne in sveže. Leče spadajo v 1. razred UV-zaščite, imajo 96 %UVA in skoraj 100 % UVB zaščito. Kontaktne leče Acuvue Oasys with HidraClear Plus lahko uporabljamo podaljšano do enega tedna.

Kontaktne leče z UV-zaščito niso zamenjava za UV-zaščitna očala, ker ne pokrivajo očesa in njegove okolice v celoti.

Kontaktne leče vsebujejo znak za pravilno obrnjenost leče 123 in imajo rahlo obarvan modri rob.

Pomoč in Nasveti
Imate vprašanje, ali pa potrebujete pomoč pri odločitvi za AcuvueOasys with HidraClear Plus? Vse potrebne informacije v zvezi s Kontaktnimi lečami Acuvue je na voljo na uradni spletni strani www.acuvue.si.
POZOR!
Upoštevanje navodil za uporabo Acuvue Oasys with Hydraclear, je pogoj za varno in zdravo uporabo. Uporaba tekočin za leče pri dnevnih lečah Acuvue ni potrebna. V primeru, da imate občutljive oči, pa lahko dnevne leče med dnevom tudi očistite s tekočino.