Specifikacije

Osnovni podatki

ProizvajalecCiba Vision
Vrsta LečSferične leče
Čas nošenjaEn dan
MaterialHidrogel
IzvedbaMehke Leče

Podrobno

Razpon Dioptrij+0.50D do +6.00 po korakih 0.25D in -0.50D do -6.00 po korakih 0.25D in -6.50D do -10.00D po korakih 0.50D
Bazna krivina8,7 mm
Premer14 mm

Opis

Dalies Aqua Comfort Plus dnevne kontaktne leče proizvajalca CibaVision vsebujejo trojne vlažilce, ki povečajo udobje pri uporabi dnevnih kontaktnih leč. Občutek neudobja konec dneva je za uporabnike kontaktnih leč ena izmed največjih težav. Pri CibiVision so težavo neudobja rešili tako, da so za izdelavo leče uporabili iste sestavine, kot jih najdemo v umetnih solzah in mazivih za oči – sestavino, imenovano PVA, ki so jo združili s še dvema vlažilcema – in vse tri aktivne vlažilce vgradili v nove  Aquacomfort Plus dnevne kontaktne leče. Dailies Aqua Comfort Plus dnevne kontaktne leče so izdelane iz materiala Neficon, ki vsebuje tri aktivne vlažilce, vsebujejo 69 % vode, shranjene pa so v solni raztopini.
Pomoč in Nasveti
Kaj o kontaktnih lečah Dalies Aqua Comfort Plus menijo njihovi uporabniki, si lahko preberete na uradni strani spletne trgovine Top Leče na Facebooku. Oddajte komentar, povprašajte obstoječe uporabnike in strokovnjake in si zagotovite vse potrebne informacije pred odločitvijo za dnevne kontaktne leče.POZOR!
Upoštevanje navodil za uporabo dnevnih kontaktnih leč Dalies Aqua Comfort Plus, je pogoj za varno in zdravo uporabo. Uporaba tekočin za leče pri dnevnih lečah ni potrebna. V primeru, da imate občutljive oči, pa lahko dnevne leče med dnevom tudi očistite s tekočino.